M-kull2

6. mar, 2016

Valpene har forlatt redet, men i forbindelse med flytting har vi vært uten nett så ikke lett å oppdatere her.

Valpene fikk jo navn før de reiste:

Svart- McAldo av Aston
Blå- Macho Mico
Grønn- Milian Milaz
Lavendel- Max McDiesel
Lyseblå- Mr Magoo
Rosa- Misty Mercedes
Gul- Mira Morningstar
Rød- Mabel Athene
Mørkerosa- Milah Madica
Minsta- Mica Majanah
Lilla- Miriam Mirajah

Vi var hos veterinær for helsesjekk, chip og vaksine og fikk masse skryt for et flott og kraftig kull og etter det har de reist en etter en og stillere og stillere har det blitt i heimen, men, 1 valp ble ikke hentet og hun er fortsatt her og er da fortsatt til salgs. Det gjelder da nydelige Miriam (Lilla), hun trenger å komme seg i nytt hjem og få masse nye opplevelser. Selges kun til et aktivt hjem.

Og med det ønsker jeg alle valper og nye eiere masse lykke til med trening og hverdag, er det noe, så bare å ta kontakt, vi er her for å hjelpe og veilede 🙂

9. feb, 2016

7 uker allerede, tiden flyr fort når man har valper :) I dag får alle beskjed hvem valp som kommer hjem til hvem familie :) 

Vi passer på å slippe valpene ut når det er vær til det, vært veldig mye regnvær, så de har ikke vært så mye ute som jeg pleier å la valper være, men utnytter været med en gang det er opphold.

I helga hadde vi besøk av Onkel Emil og hans familie, og Kilah kom hjem fra ferie. Valpene syntes det var veldig spennende med andre hunder, viste ingen usikkerhet selv om Emil er stooor gutt ;)

Vi har måttet bytte halsbånd på tre stk da de vokste ut av de de hadde, Oransje har nå blitt Mørkerosa, Brun har blitt Lavendel og Hvit har blitt lyseblå :)

9. feb, 2016
9. feb, 2016